Review: Sistem de curăţare a tenului SkinPro by Oriflame

Ceau,

Ce mai faceţi? Eu de mult timp îmi doresc să vă povestesc despre sistemul de curăţare a tenului SkinPro de la Oriflame. Zilnic dau ochii cu el şi de fiecare dată mă gândesc la voi. Trebuie să vă spun ce e cu el şi care e experienţa mea cu el.
A fost lansat în primele campanii de la Oriflame din acest an, mai exact în catalogul C4. Atunci mi-a atras atenţia, dar nu m-a convins să îl iau. Apoi am vorbit cu cineva şi din discuţie în discuţie, am ajuns să vorbim şi despre acest aparat. Mi l-a recomandat, mai ales că aveam probleme măricele cu tenul. 
Am un ten mixt spre gras şi acneic. Am încercat zeci de produse speciale pentru acnee, pentru ten gras. La un moment dat am primit de la un medic o cremă pe care mi-a prescris-o. O luam din Germania pentru ca era greu de gasit în ţară. Şi iniţial a fost un miracol. Pe urmă a început să îmi facă mai mult rău. Îmi usca foarte tare pielea. Dar de când mi-am luat SkinPro mi-am dat seama că soluţia nu sunt mii de produse speciale pentru acnee. Ceea ce m-a ajutat a fost o îngrijire a tenului cât mai perfectă. Am folosit SkinPro dimineaţa şi seara. Dimineaţa folosesc un gel de curăţare, iar seara un gel exfoliant. Dacă aveţi şi voi asemenea probleme, vă pregătesc un articol complet doar despre îngrijirea corectă a tenului.
Hai să vedem mai multe detalii despre SkinPro:

Ce spune Oriflame
"Perie de curăţare a tenului, cu 2 viteze, ce curăţă profund şi masează delicat pielea. Îndepărtează impurităţile, machiajul şi sebumul mai eficient decât în cazul curăţării manuale, ceea ce duce la o piele vizibil mai netedă, mai strălucitoare şi mai uniformă"

Părerea mea

Ambalaj
Aparatul SkinPro vine foarte bine ambalat şi conţine aparatul, perie moale cu capac pentru protecţie, 2 baterii, un săculeţ şi un stativ. Îl puteţi depozita foarte uşor, punându-l în săculeţ sau să îl ţineţi mereu la îndemână, punându-l în stativ.

Opţiunile aparatului
SkinPro are două trepte de viteză. De asemenea, peria originală poate fi schimbată. Se găsesc capete de schimb de 2 tipuri: cu perii moi, ca cea originală (pentru ten normal sau sensibil) sau cu perii mai duri, pentru curăţare profundă. Aceştia vin în set de câte 2 capete de perie.

Cum îl folosesc eu

1. Demachiere. Primul pas este de a şterge tot machiajul, pentru a putea continua cu curăţarea tenului.
2. Uneziţi peria aparatului. Eu de obicei nu o pun toată sub apă. Ori umezesc cu mâna, ori pun doar vărfurile periei sub apă. Puteţi să nu umeziţi peria, ci să vă spălaţi pe faţă. Vă recomand să folosiţi apă mai caldă pentru că aceasta deschide porii şi curăţaţi în profunzime.
3. Puneţi pe perie gelul de curăţare special pentru ten. Oricare preferaţi voi.
4. Porniţi aparatul la prima viteză. Apoi respectaţi indicaţiile din imaginea de mai sus. Asta dacă nu consideraţi că aveţi nevoie de o curăţare mai profundă într-o anumită zonă. Eu nu întotdeauna respect aceşti timpi pentru că am tenul predispus la apariţia coşurilor în zona obrajilor. Prefer să insist în această zonă. De asemenea, puteţi folosi cea de-a doua treaptă pentru o curăţare mai bună. Depinde foarte mult de tenul vostru. Dacă este sensibil, folosiţi doar prima treaptă şi nu insistaţi mult într-o zonă.
5. Clătiţi cu apă călduţă sau chiar rece. Apa rece închide porii.


Capete de schimb
Împreună cu aparatul primiți și peria pentru ten normal/mixt. Are perii moi și nu extrem de deși. De când îl folosesc, am observat că aceasta face mai multă spumă și curăță foarte delicat.
De ceva timp mi-am cumpărat și capătul de schimb pentru ten gras și acneic. Acesta are perii mult mai deși, dar sunt la fel de moi. Curăță mult mai în profunzime tenul. Este perfectă când simțiți nevoia de o exfoliere mai profundă. Cu același gel de curățare, aceste perii nu permit gelului să facă atât de multă spumă, precum peria pentru ten normal. După utilizare pielea este mult mai fină.

Preț
La ofertele din catalog puteți găsi aparatul la 90-100 lei, iar periile de schimb la 20 lei (set de 2 perii). Raportul calitate-preț este foarte bun. Astfel de aparate am văzut că au prețuri mult mai mari față de SkinPro.

Minusurile apărute
Nu prea mă lasă inima să spun că sunt minusuri. Singura problemă pe care am întâmpinat-o cu acest aparat este că mi se desface capacul de la baterii. Având în vedere că îl țin în palmă atunci când îl folosesc, nu e așa grav. Dar tot mă scoate din pepeni, din când în când.

Rezultate
De când folosesc acest aparat, îmi simt tenul mult mai curat, problemele cu acneea s-au mai ameliorat, iar crema pe care o aplic după este absorbită mult mai repede şi folosesc o cantitate mai mică. De asemenea, are rolul de exfoliere uşoară, astfel că îndepărtează celulele moarte şi reduce petele. Este foarte plăcut pentru că în timp ce vă curăţaţi tenul, aparatulvă oferă şi masaj facial şi previne apariţia ridurilor.

Concluzie
Recomand cu mare, mare, mare căldură acest produs. DAR, în primul rănd, vă recomand să vă cumpăraţi un aparat pentru curăţarea tenului, indiferent de producător. SkinPro în am de prin mai, îl folosesc zilnic şi nici nu se observă pe el. Peria este recomandat să fie schimbată după 3-4 luni. Am schimbat deja bateriile. M-au ţinut cam 3-3,5 luni. Dacă mi se va strica (Doamne fereşte) sigur am să mi-l recumpăr.

De abea aștept părerile voastre despre acest produs sau despre produsele de acest gen.
O zi faină să aveți,

CONVERSATION

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.