Program de bun venit şi pentru sponsori C13-C14 Oriflame



Ceau dragilor,

Au mai rămas 14 zile în care puteți beneficia de un program de bun venit și program pentru sponsori Oriflame absolut superb. Și puteți beneficia de ambele programe, chiar dacă acum vă înscrieți. Dar hai să vedem mai detaliat despre ce este vorba la fiecare program.

Program de bun venit


Acest program se adresează persoanelor care se înscriu în această campanie la Oriflame. Nu este obligatoriu să îl parcurgeți, sau îl puteți parcurge doar parțial (respectiv poți face doar pasul 1, pasul 1 + pasul 2 sau toți pașii, pasul 1+ pasul 2 + pasul 3). Condiția pentru a primi produsul din pasul parcurs este să revii în următoarea campanie cu o comandă.


Program pentru sponsori

Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de bun venit C14 şi primeşti geanta-sac Giordani Gold pentru numai 10 lei. Produsul cadou este cumulativ: pentru 2 recruţi care au fi nalizat Pasul 2 din Programul de bun venit C14, sponsorul obţine o geantă-sac Giordani Gold, pentru 4 recruţi obţine două genţi-sac Giordani Gold şamd. Produsul cadou se primeşte în comanda din campania C16.


! Programul de sponsori poate fi parcurs și de cei care se înscriu acum. 

Dacă și voi vă doriți să arătați bine, să vă distrați și să câștigați bani, vă invit în echipa mea. Vă puteți înscrie mai jos sau lăsați un mesaj și am să vă contactez eu ;)

Vă aștept în echipa mea!
Împreună contruim o afacere de secces!


CONVERSATION

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.