7 rujuri pentru 7 ocazii speciale

Ceau dragilor,

De câte ori v-aţi întrebat dacă rujul pe care l-aţi ales pentru un eveniment este cel potrivit? Sau nu ştiaţi pe care să îl alegeţi?
Ei bine, mie mi s-a întâmplat, şi nu doar o singură dată. Dar din fericire, există o mulţime de sfaturi foarte utile. Astfel, hai să vedem cum alegem rujul potrivit pentru diferite evenimente.
First date. Atunci când este vorba de prima întâlnire, probabil avem cele mai mari probleme cu hainele, coafură, make-up şi implicit lipstick. Dacă vă doriţi să arătaţi impecabil şi să puneţi accent pe buze, recomandat este un ruj roşu. Evident, nu uitaţi să ţineţi cont şi de locaţia întâlnirii.
Shopping trip. Pentru că este un moment de relaxare, ar trebui să alegem un outfit lejer, make-up natural şi un ruj nude, un balsam sau un ruj de culoarea buzelor.
Night out with friends. Un moment în care putem profita de rujurile pigmentate ÅŸi viu colorate. 
Sunday brunch. Un ruj puţin colorat, dar suficient de natural, este exact ceea ce avem nevoie într-o duminică frumoasă.
Cocktail party. Şi când e party, sigur e un make-up cu un ruj îndrăzneţ, în tonuri de roz sau roşu, care atrage toate privirile.
Romantic dinner. Ce poate fi mai frumos la o cină romantică, decât un ruj puternic, închis de culoare. Acestea sunt în tendinţe şi oferă un look special.
Saturday errands. Dacă mergi la o scurtă plimbare prin oraş, te întâlneşti cu prietenele sau pur şi simplu ai nevoie de un make-up lejer de sâmbătă, sigur nu dai greş dacă alegi un ruj nude deschis, roze.
Cam astea au fost sfaturile pentru astăzi. Sper că v-au ajutat aceste sfaturi. Şi vă las ataşat şi un ghid cum vă alegeţi nuanţele potrivite şi în funcţie de tenul vostru.
V-am pupat :*


CONVERSATION

1 păreri:

Un produs Blogger.