Program bun venit C8 Oriflame


Hey-hey,

Ce mai faceți, dragilor? Mă gândeam să vă povestesc astăzi despre un program super fain, de care pot beneficia noii înscriși la Oriflame.

Program de bun venit
În campania C8, respectiv până în 22 iunie, ora 21:00, Oriflame are un program super drăguț pentru cei care se înscriu. Acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:
  • plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preÈ› de catalog) din catalogul C8
  • plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preÈ› de catalog) din catalogul C9
  • plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preÈ› de catalog) din catalogul C10

Dacă parcurgeți un pas, în următoarea campanie primiți cadoul.
Și acestea sunt cadourile:


Nu e așa că sunt superbe cadourile? Și vă puteți alege cadoul perfect pentru voi. În acest catalog sunt și produse pentru bărbați, așa că băieți, acum și voi sunteți răsfățați ;)

Discount
Probabil că deja toÈ›i È™tiÈ›i că Oriflame își răsplăteÈ™te clienÈ›ii direcÈ›i (consultanÈ›ii) cu discount-uri, în funcÈ›ie de valoarea comenzilor (la preÈ› de catalog). Acestea sunt nivelele de discount È™i sunt valabile tuturor clienÈ›ilor direcÈ›i, indiferent de ”vechime” È™i pentru toate produsele (cosmetice, produse de îngrijire, accesorii, etc.):

Program de loialitate (pentru cei înscriși în campania C8 (<22 iunie="">
Dacă sunteți noi înscriși în echipa de consultanți Oriflame, puteți beneficia doar de programul de bun venit și program pentru sponsori (în catalogul 8 nu există). Însă după primele 3 campanii, respectiv după terminarea celor 3 pași din programul de bun venit, veți fi răsplătiți pentru loialitatea voastră.
Hai să vedem care este programul de loialitate de care pot beneficia cei care se înscriu în campania 8 (până în 22 iunie), după parcurgerea programului de bun venit:

  • Loialitate mică - C12-C13 (25.08 - 05.10.2015)

Plasează comenzi de 150 de lei (preÈ› de catalog) în fiecare din campaniile 12 È™i 13 din 2015. Revino in C14 cu o comandă de orice valoare È™i primeÈ™ti portofelul Navy pentru 7 lei. Pragul de 150 de lei poate fi atins în fiecare dintre campanii din comenzi cumulate, iar primirea produsului este condiÈ›ionată de plasarea unei comenzi în C14.

SAU

  • Loialitate mare - C11-C13 (04.08 - 05.10.2015)

Plasează comenzi de 350 de lei (preÈ› de catalog) în fiecare din campaniile 11, 12 È™i 13 din 2015. Revino in C14 cu o comandă de orice valoare È™i îți completezi colecÈ›ia Navy cu ochelarii de soare, ceasul si portofelul, toate pentru 15 lei. Pragul de 350 de lei poate fi atins în fiecare dintre campanii din comenzi cumulate, iar primirea produselor este condiÈ›ionată de plasarea unei comenzi în C14.

ATENȚIE! Puteți beneficia doar de unul din cele două programe de loialitate.
Dacă vreți și voi să

  • vă distraÈ›i 
  • arătaÈ›i bine 
  • câștigaÈ›i bani

completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj ;)



CONVERSATION

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.