Review: Parfum Giordani Gold Essenza

giordani gold essenza oriflame

Ceau dragilor,


V-am promis că vă pregătesc repede repejor un articol despre cel mai așteptat produs de la Oriflame: parfumul Giordani Gold Essenza.
Parfumul a fost creat de celebrul parfumier Fabrice Pellegrin. Pellegrin a creat unele dintre cele mai faimoase parfumuri din lume pentru Thierry Mugler, Diptyque, Giorgio Armani, și, bineînțeles, Oriflame. Hai să vedem cum a creat acest superb parfum, chiar de la el:



"Această notă nu va mai fi folosită pentru niciun alt parfum, decât pentru Giordani Gold Essenza.
Ce spune Oriflame despre produs
„Conceput în jurul notei exclusiviste Luxury Essenza a florilor de portocal, parfumul luminos Giordani Gold Essenza evocă povestea luxului autentic ÅŸi a măiestriei, începând cu sticla rafinată, capacul finisat cu foiţă de aur veritabil ÅŸi până la ultimul strop de parfum, cu o concentraÅ£ie înaltă ÅŸi în acelaÅŸi timp subtil. Un parfum premium floral-lemnos, pentru femeia care, prin ea însăşi, personifică arta de a trăi frumos.”
Despre produs

Este esență de parfum, cea mai concentrată și persistentă formă a unui parfum, cu note principale din bergamotă calabriană, flori de portocal și lemn din Toscana. Parfumul este prezentat într-o sticlă somptuoasă, impunătoare, cu detalii din foiță de aur veritabil pe capac. Sticluța are 50 ml, îl găsiți la o super ofertă. Prețul de lansare este 109,99 lei sau cu voucher la 89,99 lei (contactează-ți consultantul pentru reducere), iar dacă ești consultant/client direct, prețul este mai mic cu 23%, 30% sau chiar 40% mai mic! Codul produsului este 31816.

Părereaa mea

giordani gold essenza
Ambalaj:
Parfumul vine într-un ambalaj frumos, auriu, dintr-un material foarte rezistent. Sticluța parfumului este absolut superbă: elegantă, rafinată și de calitate. Capacul este cu detalii din foiță de aur. Arată foarte bine, iar dacă vrei să oferi un cadou de neuitat, sigur e o alegere bună.

Parfum:
Predomină mirosul florilor de portocal. Este un parfum floral-lemnos. Nu este deloc dulce, mai degrabă aș spune că are o ușoară tentă de parfum fresh.

Persistență:
De când mi-a ajuns comanda de la Oriflame am pus la încercare acest parfum. Și l-am folosit zilnic. Persistă foarte bine. Momentan sunt dată cu el. Am dat 2 pufuri acum 4 ore și încă se simte parfumul. Este un parfum puternic, dar nu înecăcios.


Concluzie:
Îl ador. Clar este un parfum care intră în lista preferatelor și ocupă un loc important. Vi-l recomand cu mare căldură. Dacă vă plac parfumurile floral-lemnoase, este perfect. Și sigur îl voi recumpăra.

CONVERSATION

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.