Unboxing Oriflame C12


Ceau dragilor,

Cum vă spuneam și pe Facebook, mi-a ajuns o nouă comandă de la Oriflame, din catalogul C12 și mă găndeam să vă fac un unboxing repede-repejor, ca să vă puteți bucura și voi de super oferte.
Ca întotdeauna, încep cu produsele din categoria Noutăți, fiind cele mai așteptate:

După cum vedem și pe coperta catalogului, se lansează un nou rimel, The ONE Instant Extensions, în două nuanțe, respectiv Black și Black Blue. Eu mi-am luat cel în nuanța Black. Mi se pare că are textura puțin cam lichidă, dar asta se întămplă la majoritatea rimelurilor, deci sper să se mai îngroașe. Peria este exact ca cea din imagine. Concluzia: de abea aștept să îl încerc.

Rimel The ONE Instant Extensions
Nuanța: Black
Cod: 32035
PreÈ›: 17,99 lei
De asemenea, la achiziția unui rimel, aveți o ofertă specială pentru demachiantul de ochi pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă The ONE. Poate fi al vostru la 9,99 lei. Cod: 32138.
Și cam astea au fost noutățile pe care mi le-am luat eu. Desigur, găsiți și alte produse drăguțe. Deci, dacă vă hotărâți să le încercați, lăsați-mi o părere despre ele ;)


Se pare că din categoria machiajului m-am abținut destul de mult, având în vedere că am doar câteva produse, mai mult fiind accesorii.
Pentru că deja este spre terminate creionul meu dermatograf în nuanța nude, m-am rugat o grămadă să îl găsesc în catalog. Și uite-l. Mi-am luat două creioane dermatograf pentru ochi The ONE Kohl, în nuanța Black și unui Nude. Sunt la un preț super bun, de 12,99 lei fiecare, iar dacă vă luați un produs de pe paginile 28-29, primiți o pensetă CADOU. Deci, acum am și două pensete. Yeeey.

Creion dermatograf pentru ochi The ONE Kohl
Nuanțele: Black - 32291 și Nude - 32294
PreÈ›: 12,99 lei/fiecare + CADOU: pensetă/fiecare produs
Mi-am completat È™i ”trusa” de pensule pentru make-up, cu încă 3 pensule. Mi-am luat o pensulă evantai pentru pudră. Are lungimea de 17 cm. Este super faină, chiar aveam nevoie de una pentru a aplica mai uÈ™or iluminatorul. De asemenea, mi-am luat o pensulă profesională pentru aplicarea pudrei (mare È™i super utilă) È™i m-am asigurat că mai am o pensulă dublă. Ea normal este pentru aplicarea rujului È™i a corectorului. Eh, în mod normal. Pentru asta mi-am luat cea de-a doua pensulă. Prima însă o folosesc cu totul altfel. Este foarte bună pentru aplicarea fardului pe pleoape, pentru a crea umbre È™i pentru a estompa creionul dermatograf. Pentru mine e multifuncÈ›ională. O ador <3 p="">

Pensulă evantai:cod 24149, lungime 17 cm.
Pensulă pentru pudră: cod 24150, lungime 18 cm.
Pensulă dublă pentru tuj/corector: cod 24144, lungime 17 cm.
PreÈ›: 9,99 lei/fiecare.
Propun să începem cu îngrijirea tenului, unde avem periile pentru aparatl SkinPro, pentru curățarea feței și o cremă de noapte.
Probabil ați văzut în plumul meu unboxing că v-am arătat sistemul de curățare a tenului SkinPro. Eu am un ten gras și sensibil, în sensul că trebuie să îl curăț extrem de bine, să am mare grijă de sănătatea lui. Altfel pornește un întreg război cu mine și greu scap de acnee. Iar la recomandarea directorului meu de la Oriflame (și îî mulțumesc super mult) mi-am luat aparatul. Eh, de atunci sunt de nedespărțit de el. Îl folosesc dimineața și seara și mă ajută foarte mult. Aparatul SkinPro apare cam la 4-5 campanii, trebuie să fii hotărât să îl iei, altfel aștepți ogrămadă până mai apare la ofertă. Și în sfârșit e în catalog la 99,99 lei, împreună cu capetele de schimb. De data aceasta mi-am luat peria pentru curățare profundă. Sper să nu fie prea aspră peria.
Apropo. V-ar interesa un review despre aparat? Dacă da, lăsați un comentariu mai jos și îl fac ;)
Capăt de schimb perie pentru curățare prifundă 2 bucăți SkinPro
Diametru 3,65 cm. Cod 27969.
PreÈ›: 19,99 lei.
Cel de-al doilea produs, este o cuție cu capsule de noapte revitalizante pentru față Optimals Aqua. Este pentru toate vârstele și pentru toate tipurile de ten. Crema conține vitamina C și complesul hydra vitality. Are rolul de a hrăni și hidrata pielea. O cuție conține 14 bucăți (capsule). Cum le folosiți? Luați o capsulă, răsuciți capătul mai mic, presați capsula, iar conținutul se aplica pe toată suprafața tenului. O capsulă este pentru o aplicare și se aplică seara, după ce vă asigurați că tenul este perfect curat.


Capsule de noapte revitalizante pentru față Optimals Aqua
Conține 14 capsule.
Cod: 32146
PreÈ›: 29,99 lei
 Trecem mai departe, È™i mi-am luat un deodorant cremă. Mda, cremă! ÃŽmi plac super mult deodorantele Activelle de la Oriflame, iar acum ceva timp a apărut în aceaÈ™i gamă È™i crema. Nu m-am agitat să mi-o cumpăr, având în vedere că vara prefer spray-urile. Dar mama mea si-a dorit crema super mult. Și de abea am putut să o găsesc în stoc. Evident că mă ”rodea” curiozitatea dacă este atâr de bună pe cât de mult s-a lăsat aÈ™teptată. Consluzia: mi-am luat È™i eu una :D Mai mult vă mai povestesc despre ea (sau cel mai probabil despre întreaga gama).

Deodorant cremă antiperspirant 24h Activelle Pure Care
Cod: 30137, 50 ml.
PreÈ›: 7,99 lei.
 È˜i am ajuns la cireÈ™ele de pe tort! Nu sunt comestibile, dar miros atâââât de bine È™i ofertele sunt de ”savurat”.
Cum se spune și în popor, cei mai bun e la sfârșit. Și exact pe ultimele pagini ale catalogului găsiți oferte irezistibile. Prima ofertă: set de 3 produse la doar 19,99 lei. Setul conține: 1 gel de duș exfoliant și energizant cu extras din mentă și zmeură Nature Secrets (250 ml), 1 deodorant roll-on din aceași gamă, același miros și balsamul protector Tender Care Rose (cutiuța cu minuni), cu tradafiri.
Eu nu m-am putut abține. Sunt la un preț foarte bun, gelul de duș este exact gelul meu de duș preferat și care nu lipsește niciodată din casă, iar cutiuța cu minuni am mai avut, în alte arome, și este foarte bună (mai ales în sezonul rece). Deci, dacă vă plac aceste produse, grăbiți-vă ;)

Gel de duș exfoliant și energizant cu extras din mentă și zmeură Nature Secrets - 250 ml
Balsam protector Tender Care Rose - 15 ml
Deodorant roll-on antiperspirant energizant cu extracte din mentă și zmeură Nature Secrets - 50 ml
Cod: 22667 + 30861+ 22669 (în ordinea de mai sus)
PreÈ›: 19,99 lei/set
 Continuă cu seturi, È™i tot pe la sfârÈ™itul catalogului găsiÈ›i o ofertă pentru un set de 3 produse cu numai 54,99 lei. Setul se alcătuieÈ™te în 3 paÈ™i:
1. vă alegeți parfumul preferat dintre: Apă de toaletă Lovely Garden - 50 ml (cod 23838), Apă de toaletă Lucia Starlight - 50 ml (cod 30892) sau Apă de parfum Volare - 50 ml (30025).
2. adăugăm o cremă de mâini, cel mai îndrăgită dintre: Cremă protectoare pentru mâini și unghii SoftCaress - 100 ml (cod 31344), Cremă hrănitoare pentru mâini SoftCaress - 100 ml (cod 31345) sau Cremă de mâini Silk Beauty - 100 ml (cod 31363)
3. încheiem setul cu un gel de duș, la alegere dintre: Cremă protectoare de duș cu extracte din vanilie și rodie Nature Secrets - 250 ml (cod 30882), Gel de duș Discover Brazilian Passion - 250 ml (cod 30069) sau Gel de duș Discover Parisian Delight - 250 ml (cod 30075)
GATA! Avem setul cu produsele preferate și la prețuri foarte bune.
Cum puteam să rezist la asta? Cum? Evident că mi-am făcut propriul meu set și de abea aștept să mă răsfăț cu el. Eu mi-am ales apa de toaletă Lovely Garden (am oscilat puțin între ea și volare, dar o iubesc prea mult și e a mea pentru a 3 oară :D ), o cremă de mâini Soft Caress și gelul de duș pe care de abea aștept să îl încerc, cel cu vanilie și rodie de la Nature Secrets (l-a ridicat în slăvi prietena mea, că e atât de bun și extrem de hidratant, încât mi l-am cumpărat imediat, daaar pentru că o altă prietenă mă întreba de un gel de duș bun, ca o drăguța -și modestă- ce sunt, am renunțat la el. Până acum!).

PreÈ›: 54,99 lei/set
 GăsiÈ›i la ofertă È™i un set din gama Silk Beauty, despre care ghiciÈ›i ce: nu vă povestesc momentan nimic, vă las în suspans. Oare ghiceÈ™te cineva de ce? ÃŽncercaÈ›i, lâsaÈ›i un mesaj mai jos cu părerea voastră de ce nu vă spun detalii despre produse È™i cine ghiceÈ™te primul va fi răsplătit ;)

V-am mai povestit despre produsul campaniei, pe care îl poți înlocui cu taxa de manipulare. Ei bine, de data aceasta este vorba despre un burețel de baie, în formă de lămâie. E super cute. Nu l-am desfăcut pentru că nu sunt încă sigură că îl păstrez și oricum acum nu îl voi folosi, deci v-am făcut o poza cu el ambalat.


Din categoria accesorii și briz/brizuri, mi-am luat un colier, cică este Larisa Necklace (acum este al meu) și arată foarte bine. Îmi place. Îl găsiți în flyer, din păcate nu mai știu prețul lui. De asemenea, are și o brățară, din același set, pe care încă nu mi-am luato.



Încă fac tratamentul pentru păr și unghiuțe, iar pentru că data trecută am uitat complet să îmi fac provizii, de data aceasta am 2 produse wellness. Mi-am luat cutia uitată de NutriComplex pentru păr și unghii și ca o noutate, aș vrea să încerc capsulele cu Omega 3. Urmăresc mai multe bloggerițe/vloggerițe, care sunt și consultanți Oriflame și am văzut că le laudă super mult. Am zis că le voi încerca. Nu mănânc mult pește (care conține cel mai mult omega 3), nici nu mănânc foarte sănătăt, deși sunt conștientă și fac eforturi să revin pe drumul cel bun (dar cum să renunți la o seară cu prietenii/iubitul la o pizza? niște clătite măcar sau paste?). Și atunci în toată încercarea asta a mea, includ capsulele cu omega 3, poate-poate îmi vine și mie mintea la cap.

1.Omega 3 - 60 capsule - suțifient pentru 30 zile
Cod: 15397. Preț: 47,99 lei (acum este la ofertă, de obicei este cu 59,90 lei)
2.Complex hrănitor pentru păr și unghii - 42 capsule - suțicient pentru 21 zile
Cod: 23473. PreÈ›: 64,90 lei

Nu uitaÈ›i că puteÈ›i cumpăra produsele Oriflame cu un discount de 23-40% È™i îm plus vă aÈ™teaptă o mulÈ›ime de oferte extra, programe speciale pentru consultanÈ›i, concursuri, etc. Dacă vreÈ›i să deveniÈ›i consultant Oriflame, vă rog să completaÈ›i acest FORMULAR, iar eu am să vă contactez. AveÈ›i tot sprijinul meu în noua voastră afacere.
Până data viitoare, aveți grijă de voi. Vă pup,

CONVERSATION

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.